E-Bike Experience 2023 - Bright.nl

E-Bike Experience 2023 - Bright.nl

Dit jaar was Nief in de gelegenheid om voor de eerste keer deel te nemen aan en elektrische fietsmodellen met trapondersteuning te presenteren op Europa's grootste E-bike beurs.

De E-bike Experience beurs in Utrecht vond plaats van 24-26 februari. Gerenommeerde merken, zoals Specialized, Trek, Gazelle, Flyer,Gyant en Cube, maar ook nieuwe e-bike merken, zoals Nief, exposeren hier en bieden gratis proefritten aan.
Voor ons was de aanwezigheid naast deze reuzen van de fietswereld een zeer belangrijke ervaring die ons zal helpen om te groeien en onze producten te verbeteren.

We hadden de gelegenheid om alle geïnteresseerde bezoekers onze Aprum, Sibilla X en Colosseo producten te laten zien door middel van testritten op een indoor parcours van ongeveer 1,5 km lang.

We zijn ontzettend blij, dat wij aan deze E-bike Experience hebben deelgenomen, vooral door de vele feedback die we daar hebben gekregen.
We streven er dan ook naar uit , onze producten voortdurend te verbeteren, om zo aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Hier is een Youtube videofragment van het evenement geproduceerd door Bright.nl : 

Terug naar blog