Nieuwe editie E-bike Xperience 2023

Nieuwe editie E-bike Xperience 2023

Goed nieuws: er komt weer een nieuwe editie aan van E-bike Xperience, het grootste e-bike-testevent van Nederland. Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 is Jaarbeurs in Utrecht weer het decor voor dit event. Kom in dat weekend elektrische fietsen en speedpeledecs testen en vind de e-bike die bij jou past.

Op E-bike Xperience vind je gegarandeerd de e-bike die aan jouw eisen voldoet. Tientallen merken tonen hun laatste modellen! De specialisten staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen.

Eindeloos testen

De fietsparcoursen in Jaarbeurs hebben een totale lengte van maar liefst 2 kilometer. Ze bieden alle gelegenheid om de nieuwste modellen aan de tand te voelen en met elkaar te vergelijken. Van e-mountainbikes tot e-stadsfietsen en e-tourfietsen. Kortom keuze genoeg!

Openingstijden

Vrijdag 24 februari, 10-17.00 u.
Zaterdag 25 februari, 10-17.00 u.
Zondag 26 februari, 10-15.00 u.

Tickets

De ticketverkoop is geopend. In de voorverkoop kun je voordelig je kaartjes bestellen. Ontdek het prijsvoordeel op de ticketpagina.

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt op een paar minuten lopen van Utrecht Centraal Station en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Kom je met de auto? Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden.

Terug naar blog